Sindikat prometa i veza Hrvatske

28. kolovoza 2013. godine u prostorijama HUP-a u Zagrebu održan je sastanak između predstavnika sektorskog vijeća za ITC iz Mađarske sa Udrugom poslodavaca i predstavnicima sindikata te Scijalnog vijeća za sektor cestovnog prometa koji je jedan od osnivača te Hrvatske gospodarske komore.

U međusobnim razgovorima izmjenjivala su se iskustva i problemi u radu Vijeća za sektor cestovnog prometa u Mađarskoj kao dugogodišnjoj članici EU i Republike Hrvatske kao nove članice EU. Došlo se do zaključka da ima dosta problema u obje države te da će se nastaviti daljnja suradnja između ta dva sektora za rješavanje istih.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji