Sindikat prometa i veza Hrvatske

Na inicijativu Sindikata prometa i veza Hrvatske, 05. rujna 2013. godine održan je sastanak s predstavnikom poslodavca “Liburnija” d.o.o. – Zadar, direktorom gosp. EDNIN ŠIMUNOV kojem su prisustvovali i predsjednik Sindikata prometa i veza Hrvatske – Zagreb, gosp. STJEPAN LISIČAK, povjerenik sindikalne podružnice “Liburnija” d.o.o. – Zadar, gosp. SAMIR MILAT te predstavnici udruge vozača i automehaničara “Liburnija” d.o.o.

Na sastanku je dogovoreno da se kreće u razradu prvog kolektivnog ugovora u poduzeću “Liburnija” d.o.o. – Zadar te da se formiraju pregovarački timovi, a u međuvremenu izvrši priprema koncepta za kolektivni ugovor prema financijskim mogućnostima poduzeća.

Prvi razgovori sa predstavnicima sindikata i poslodavca protekli su vrlo korektno.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji