Sindikat prometa i veza Hrvatske
Čestitke

Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Sekcija mladih SSSH, nastavljajući tradiciju, raspisuju natječaj za izradu plakata povodom Međunarodnog praznika rada.

U želji da potaknemo mlade, ali i sve ostale, na razmišljanje o značenju i važnosti kvalitete radnih mjesta, pozivamo vas da zajedno s nama sudjelujete u obilježavanju Praznika rada prijavom na natječaj i izradom plakata pod temom:

Rad po mjeri čovjeka - moja vizija dobrog radnog mjesta

Idejna rješenja možete poslati u elektroničkom obliku najkasnije do 13. travnja 2018. godine, na e-mail: natjecaj@sssh.hr, s naznakom „Natječaj za Praznik rada“.

Uz osobne podatke, uz rad je potrebno poslati i kratko pisano objašnjenje ideje plakata, odnosno povezanosti grafičkog rješenja s temom.

Vodeći računa o kvaliteti grafičkog i idejnog rješenja, ocjenjivački žiri SSSH izabrat će tri najbolja rada koja će biti nagrađena novčanom nagradom u iznosu 2.000 (1. mjesto), 1.000 (2. mjesto) i 500 kuna (3. mjesto).

Više informacije nalazi se na službenim stranicama SSSH te društvenim mrežama SSSH.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH

Pogledaj video
Stop korupciji