Sindikat prometa i veza Hrvatske

  

Savez samostalnih sindikata Hrvatske, u suradnji sa Zakladom Friedricha Eberta, organizirao je 9. svibnja u Novinarskome domu u Zagrebu konferenciju "Rad po mjeri čovjeka".

Na konferenciji su bili predstavljeni rezultati istraživanja SSSH o zadovoljstvu radnih mjesta i uvjetima rada, koje je na reprezentativnom uzorku provela agencija Hendal.

SSSH je predstavio i svoj odgovor na pitanje što čini dobro radno mjesto, te kako povećati kvalitetu rada u Hrvatskoj, pod nazivom ‘Rad po mjeri čovjeka’.

O kvaliteti radnih mjesta i sindikalnom odgovoru na ovaj izazov, uz SSSH, govorili su i raspravljali predstavnici europskih sindikata, akademske zajednice i hrvatskih institucija.

Rad po mjeri čovjeka (original - pdf)

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH

Pogledaj video
Stop korupciji