16. srpnja 2013. godine na zahtjev stečajnog upravitelja g. Rude Ivana održan je sastanak u poduzeću “Autotransport” – Šibenik s predstavnicima sindikalne podružnice našeg sindikata koje je predvodio predsjednik Stjepan Lisičak. Tema sastanka je problematika stečajnog postupka a samim tim i neizvjestan status zaposlenika. Dogovoreno je da se preko Sindikata prometa i veza Hrvatske ugovori sastanak sa svim zainteresiranim stranama (sindikat, strateški kupac, ministarstvo financija i stečajni upravitelj). Naš sindikat je zajedno sa Savezom samostalnih sindikata Hrvatske poduzeo sve potrebne mjere da do sastanka dođe što hitnije kako bi nastali problemi bili riješeni što prije i što bezbolnije.