Sindikat prometa i veza Hrvatske

16. srpnja 2013. godine na zahtjev stečajnog upravitelja g. Rude Ivana održan je sastanak u poduzeću “Autotransport” – Šibenik s predstavnicima sindikalne podružnice našeg sindikata koje je predvodio predsjednik Stjepan Lisičak. Tema sastanka je problematika stečajnog postupka a samim tim i neizvjestan status zaposlenika. Dogovoreno je da se preko Sindikata prometa i veza Hrvatske ugovori sastanak sa svim zainteresiranim stranama (sindikat, strateški kupac, ministarstvo financija i stečajni upravitelj). Naš sindikat je zajedno sa Savezom samostalnih sindikata Hrvatske poduzeo sve potrebne mjere da do sastanka dođe što hitnije kako bi nastali problemi bili riješeni što prije i što bezbolnije.

Croatian Albanian Czech English French German Greek Hungarian Icelandic Irish Italian Macedonian Polish Portuguese Russian Slovenian Spanish Turkish
Cestarski susreti- cestarske sportske igre 2017.godine održat će se u vremenskom periodu od 11.5. do 14.5. 2017.godine u Poreču.
Cestarski sportski susreti 2017
Veselimo se novim druženjima i sportskim uspjesima cestarskih tvrtki koje čine važnu strukturu Sindikata prometa i veza Hrvatske.
Preuzmite pritupnicu klikom na sliku. Ispunjenu pristupnicu dostavite u Ured SPVH
Stop korupciji